O nama


06

METALAC Industrial Bar otvoren je 05.09.2015. godine a preimenovan 01.09.2020 u META bar. Ime je dobio po nekadašnjoj poznatoj Čakovečkoj tvornici Metalac. Metalac je uređen na osnovnu industrijske revolucije, na osnovnu modernih vremena koja Charlie Chaplin prikazuje u filmu Modern Times 1938. godine. U baru se nalazi niz sitnih detalja, ukrasa i sitnica koje se jednostavno isplati doći vidjeti uživo! Važno nam je da METALAC uz ogroman prostor i kapacitet, ima i priču i toplinu koja daje vrlo ugodnu i opuštenu domaću atmosferu.

Prilagođeni smo svima i svi kod nas mogu pronaći ono što im odgovara. U Metalcu vas čeka Lavazza espresso kava, te uz najbolje cijene, niz odličnih proizvoda i iznenađenja s kojima ćete se u Metalcu sigurno opustiti i uživati!

METALAC svaki vikend oraganizira noćne zabave i evente, koji na našem najvećem stage-u u Sjeverozapadnoj Hrvtaskoj, uz profesionalan razglas i light, okupljaju cijelu regiju, te izgledaju i daju nešto puno više od običnih nastupa.

U noćnom programu Metalca se svi možete pronaći! Organiziramo svirke i nastupe svih žanrova. Tako da kod nas možete naći svu vrstu glazbe, hard rock, rock, pop, blues, tribute bandove, domaću i zabavnu glazbu.

Lijepo vas pozivamo da dođete i sami pogledate ambijent ovog posebnog i jedinog industrial bara u SZ Hrvatskoj, te da osjetite najbolje provode koje će vas oduševljavati svaki vikend!

METALAC TEAM vas spremno čeka da vam pruži sve što poželite, vidimo se!Kiga Charlie

FACEBOOK:
https://www.facebook.com/metalacindustrialbar/